IJsedal Maatwerkbedrijf vzw. logo

WIE ZIJN WIJ?

Missie

IJsedal is een maatwerkbedrijf gevestigd in de Druivenstreek dat betaalde tewerkstelling biedt voor wie niet op de gewone arbeidsmarkt terecht kan, in het bijzonder personen met een arbeidshandicap.

Onze werknemers staan centraal. Via vorming en aangepaste begeleiding krijgen zij ondersteuning en maximale ontplooiingskansen en dit in een aangename werkomgeving.

Strategie

Om onze missie te kunnen blijven realiseren, streven we naar winstgevende groei en optimalisering van de bedrijfsprocessen.

Klanten en partners moeten IJsedal ervaren als een modern, dynamisch en vlot draaiend bedrijf,  waarmee het makkelijk en aangenaam werken is.

IJsedal wil via zijn activiteiten en externe communicatie de verankering in de Druivenstreek versterken.

IJsedal Maatwerkbedrijf vzw in Overijse

Geschiedenis

IJsedal Maatwerkbedrijf vzw, met zetel te Overijse, werd in december 1969 opgericht door een aantal vrijwilligers die een zinvolle arbeid zochten voor mensen met een arbeidshandicap.

IJsedal zorgt voor een inkomen voor haar werknemers, brengt structuur in hun leven, geeft hen waardering en ontplooiingskansen, zorgt voor zelfrealisatie, arbeidsvreugde en integratie in de samenleving.

Vandaag is IJsedal geëvolueerd naar een modern maatwerkbedrijf waar zo’n 120 personen met een arbeidshandicap op een volwaardige manier tewerkgesteld worden.

Er is een omkadering van een 17-tal personen verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en de begeleiding van de medewerkers.

IJsedal werkt in het hart van en met een hart voor de Druivenstreek, en kan vandaag nog steeds genieten van een belangrijke steun van de gemeentebesturen van Overijse, Hoeilaart, Tervuren en Huldenberg.

Organogram

Raad van bestuur van de vzw

Voorzitter

Albert TIMMERMANS

Secretaris

Wim LAUREYS

Bestuursleden

Inge LENSECLAES
Herman SWINNEN
Hans VAN HASSEL
Herman VERBEKEN
Jan WILLEMS

IJsedal Maatwerkbedrijf vzw in Overijse

Algemeen Directeur  

Frederik De Broyer
frederik.de.broyer@ijsedal.be

Commerciële dienst

Myriam Neroli
myriam.neroli@ijsedal.be

Personeelsdienst

Anne Schauwers
anne.schauwers@ijsedal.be

Financiële dienst

Hilde Schouppe
hilde.schouppe@ijsedal.be